Élet-Stílus

A Liverpooltól igazolt védőt a Real

A Real Madrid 3,5 millió font körüli összegért szerződtette Álvaro Arbeloát, a Liverpool védőjét, míg Kolo Toure az Arsenaltól a Manchester Cityhez igazolt.

Raúl Albiol után újabb védőt igazolt a Real Madrid – amely a támadósorát Kakával, Karim Benzemával és Cristiano Ronaldóval erősítette meg -, a klub korábbi játékosa, Álvaro Arbelo 3,5 millió font körüli összegért kerül Liverpoolból a királyi csapatba.

A 26 esztendős, a spanyol válogatottal tavaly Európa-bajnoki címet szerzett labdarúgónak jövő nyáron járt volna le a szerződése az angol csapatnál, amelyhez 2007-ben 2,6 millió font ellenében igazolt, és az Anfield Roadon eltöltött két és fél évet két találattal, illetőleg Bajnok Ligájában és a Primer League-ben szerzett második hellyel tette emlékezetessé.

Arbeloa Madridban folytatja (MTI/EPA)

Arbeloa Madridban folytatja (MTI/EPA)

A Liverpool másik spanyol játékosát, Xabi Alonsót is hírbe hozták a Reallal, de Rafa Benítez menedzser reméli, hogy sikerül megtartani a középpályást.

A spanyol tréner elmondta, értékes játékosnak tartja Xabi Alonsót, akit rajta, valamint a szurkolókon kívül, a játékostársak is igyekeznek meggyőzni arról, hogy jó helyen van Liverpoolban.

A Manchester City a nyári erősítés jegyében – lapértesülések szerint 15 millió fontért – szerződtette Kolo Tourét, az Arsenal védőjét. Emmanuel Adebayor után Toure a második olyan játékos, aki Londonból Manchesterbe tette át a székhelyét – s rajtuk kívül a City korábban Carlos Tevezt, Gareth Barryt és Roque Santa Cruzt is megszerezte, összesen 55 millió fontért.

Bozsinov: irány Párma

Egy idényre a Parmához igazol Valerij Bozsinov a Manchester Citytől.Bozsinov 2007-ben került az angol gárdához, de sérülései miatt nem tudott rendszeres kezdőjátékossá válni, ráadásul helyzete tovább romlott azzal, hogy klubja idén nyáron három támadót is szerzett Emmanuel Adebayor, Carlos Tévez és Roque Santa Cruz személyében. (MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik