Élet-Stílus

Hamarosan edzhet a megsebesített kézilabdázó

Elképzelhető, hogy már a jövő héten elkezdheti a könnyített edzéseket Zsarko Sesum, az MKB Veszprém fej- és szemsérüléseket szenvedett szerb irányítója. Veszprémben vasárnap a szurkolók emlékmenetet szerveznek, a rendőrség pedig Budapesten megtalálta az egyik gyanús kocsit.

A vasárnap hajnalban, egy veszprémi szórakozóhelyen történt támadás során Zsarko Sesum súlyos fej- és szemsérüléseket szenvedett. A szerb irányító arcába egy fémlemezt helyeztek
el az orvosok, hétfőn pedig korrekciós műtéten esett át.

A kézi.hu internetes szaklap értesülései szerint Sesum álapota egyre jobb, így hamarosan elhagyhatja a kórházat, a jövő héten pedig akár a könnyített edzéseket is elkezdheti. Nem elképzelhetetlen, hogy már tavasszal pályára léphet.

A horvát Ivan Pesicet hátulról vesén szúrták, és a sérült testrészt el kellett távolítani.

A kapust kedden ébresztették fel a mesterséges kómából, már túl van az életveszélyen, és a felgyógyulását követően talán ő is folytathatja a pályafutását.A román beállós, Marian Cozma szívét érte a döfés, ő belahalt sérüléseibe; pénteken helyezik örök nyugalomra Bukarestben.

Emlékmenet Veszprémben

Csendes emlékmenetet szerveznek vasárnapra a szurkolók Veszprémben a tragikus körülmények közt meghalt kézilabdázó, Marian Cozma tiszteletére. A klub vezetése arra kéri a menethez csatlakozni kívánókat, hogy ne vigyenek magukkal zászlókat vagy transzparenseket, s mindenki tartózkodjon bármiféle hangos megnyilvánulástól, rigmusok kiabálásától. A szervezők azt is nyomatékosan kérik, hogy az emlékmenethez politikai párt ne csatlakozzon, abban mindenki magánszemélyként vegyen részt.

A Veszprémi Kézilabda Fan Club elnökének tájékoztatása szerint a megemlékezők vasárnap Veszprém belvárosából, az Óváros térről indulnak, s a tragédia közeli helyszínén néma főhajtással tisztelegnek Marian Cozma emléke előtt. Ezután a Veszprémből kivezető Budapesti úton végigvonulva a városszéli Veszprém Arénához mennek – mondta Remport Csaba.

Meglett az egyik gyanús kocsi

Megtalálták Budapesten azt a BMW típusú gépkocsit, amellyel a vasárnap hajnalban, Veszprémben elkövetett gyilkosság gyanúsítottjai utaztak. Az X5-ös BMW az egyik, Ausztriában fogva tartott gyanúsított tulajdonában van, az autót egy XIII. kerületi tömbház mélygarázsában találták meg.

A mintegy 20-25 személyből álló társaság több autóval érkezett vasárnap hajnalban Veszprémbe. Az egyelőre nem ismert, hogy azon az éjszakán kik közlekedtek a BMW-vel – jegyezte meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Az Ausztriában őrizetbe vett Raffael Sándor és Németh Győző egy Audi személykocsival menekült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik