Élet-Stílus

Döbbenetes jóslat: Gascoigne hamarosan meghal

Paul Gascoigne lehetséges közeli haláról beszélt egy brit televíziós műsorban az angolok korábbi sztárlabdarúgójának fia, a mindössze tizenkét esztendős Regan.

A tizenkét éves Regan Gascoigne a Channel Four televíziós csatorna egyik műsorában azt mondta, hogy az alkoholizmussal, valamint mentális problémákkal küzdő apja hamarosan meg fog halni, és „csak időpocskolás lenne, ha segítenének rajta”.

„Ha kívánhatnék valamit, akkor azt kívánnám, hogy hagyjon el bennünket. Lehet, hogy nagy futballista volt, ám ebből nem következik, hogy apának is jó lett volna…” – fogalmazott az egykori klasszis gyermeke.

Gascoigne ma már ritkán mosolyog (sportgate.de)

Gascoigne ma már ritkán mosolyog (sportgate.de)

A 41 esztendős Gascoigne ugyanebben a műsorban azt mondta, hogy öregnek érzi magát, és olykor már a „halálra gondol”.

Az egykori fenegyerek az idén már három alkalommal volt kórházban, pszichiátriai megfigyelésen. Az 57-szeres válogatott „Gazza” pályafutása során számos elitklubban megfordult: a Newcastle Unitedben kezdte, majd szerepelt a Tottenham a Glasgow Rangers, a Middlesbrough, a Lazio és az Everton csapatában is. Karrierje – részben botrányai, iszákossága és falánksága miatt – az 1990-es évek végén szakadt meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik