Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: ahol 4 millió forint egy éjszaka

Korábban a Csúcsfogyasztóban:

Elképesztő Star Wars lego
Egy kis luxus a laptopnak
Szent könyv a golyóstollban

Legutóbb az Egyesült Arab Emirátusok kapcsán egy nagyszabású hipermodern központ (280 ezer négyzetméter összterületű hotel, konferencia- és kiállítási komplexum) építésének a tervéről írtunk a Csúcsfogyasztóban. Ám ezúttal egy szállodaberuházással került be a ismét a legek közé az emirátusokbeli Dubai.

Nézze meg a képgalériát a szállodáról!

Még több képért kattintson ide!

Nincs olyan csúcsfogyasztó, akit ne villanyozna fel Dubai legújabb szenzációja, az Atlantis Hotel. Nemcsak méretével (ugyanis a világ legnagyobb szállodája), hanem különlegességeivel vív ki méltó elismerést a Palm Jumeirah komplexum legújabb, 6 csillagos luxusszállodája: 1539 szoba, 22 emelet, 17 étterem, az Atlantis romjait imitáló 11 millió literes mesterséges lagúna, amelyben 65 ezer tengeri állatfajt (többek között barrakudát, ráját és cápákat) lehet megcsodálni, miközben egy óriásgumin ülünk. Az óriáscsúszda kialakítása is nagyon egyedi és hangulatos: egy zikkuratból (azaz egy lépcsős toronytemplomból) lehet lecsúszni, s a vízi parkban akár delfinekkel is úszhatunk.

Képgaléria!

Még több képért kattintson ide!

Ráadásul a szálloda infrastruktúrája sem elhanyagolható: 4 ezer alkalmazott, 520 konyha, 100 gyerekfelügyelő és 250 úszómester. Egy „átlagos” szoba ára körülbelül 135 ezer forintba kerül egy éjszakára, ám több mint 4 millió forintért a legdrágább lakosztályban (amely 924 négyzetméter nagyságú) is eltölthetünk egy éjszakát.

Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik