Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: tíz nélkülözhetetlen nyári holmi

Legjobb időben felkészülni a nyárra, a Csúcsfogyasztó most olyan dolgokat szedett össze, melyek nélkül nincs igazi pihenés a nyaralás alatt. Sörhűtő, jégkockagép, strapabíró kamera, luxus jet ski – szóval csak az, ami nem hiányozhat.

Korábban a Csúcsfogyasztóban:

Csúcs távirányítók
Csúcsmedencék a világ körül
Elképesztő Eb-relikviák

Az iskolai vakáció kezdetével elindulnak a nyári szabadságolások. A Csúcsfogyasztó szétnézett a nagy világhálón, hogy olyan dolgokat keressen, melyek nélkülözhetetlenek a pihenéshez. Nemre, korosztályra való tekintettel összeválogattunk tíz olyan tárgyat, melyek közül legalább egy, de inkább több elkelne mindenkinél a nyaralás alatt. Nézze meg a tíz nélkülözhetetlen nyári holmit!

—-Zene és jéghideg sör—-

Nincs is annál szebb, ha nem a strandbüfé rádióját kell hallgatni, és méregdrága sörét inni. Már ha van strandbüfé, és nem egy elhagyatott horvát partszakaszon süttetjük a hasunkat. Az Igloo 18 doboz kapacitású hűtőtáskája mindent tud, amit a legjobb ilyen táskák jelenleg a piacon (szabadalmaztatott PolarTherm bevonattal ellátott), plusznak pedig beleépítettek két hangfalat, és egy iPod-tartót, mely nem üresen jön – jár bele egy iPod.

Csúcsfogyasztó: tíz nélkülözhetetlen nyári holmi 1

—-Csípésmentes övezet—-

A nyár gyakori megkeserítői a szúnyogok, kullancsok, bögölyök és más vérszívó dögök. Rábízhatjuk magunkat a nagyáruházak tucatmárkáira, vagy bebiztosíthatjuk magunkat az Adventure Medical Ben’s 100 Max Sprayjel. Ez a kis pumpás spray mindent elüldöz, ami csíphet, a piacon kaphatók közül a legerősebb hatóanyaggal. Egy fújással 10 órára biztosítva vagyunk. Dzsungeltúrák nélkülözhetetlen kelléke.

Csúcsfogyasztó: tíz nélkülözhetetlen nyári holmi 1

—-A sok mindent bíró kamera—-

Tengerpartra, vízi sportokhoz, túrákra általában nem szívesen visszük drága és érzékeny fényképezőgépeinket. Az Olympus Mju 1030 SW-t azonban kemény fából – illetve fémből faragták. A 10 megapixeles kis gépre a legtöbb értékesítési ponton 2 év garanciát adnak, 10 méterig vízálló, 2 méteres esésig ütésálló (betonra tesztelve), és 150 kiló terhelést bír ki. 400 dollárért (72 000 forint) nem a legolcsóbb kompakt készülék a piacon, de hogy a legtartósabb, az biztos.

Csúcsfogyasztó: tíz nélkülözhetetlen nyári holmi 1

—-Cipődivat a strandon—-

Aki járt már horvát tengerparton, tudja: gumicipő nélkül a vízbe menni felelőtlenség. Komoly hátrányban van azonban a divat terén, ami a gumicipőket illeti. Ezen próbál segíteni a Marni: a divatház két színben kapható Flat Jelly Shoes nevű strandcipője a legjobb kaucsukból készül, és kellőképpen drága ahhoz, hogy a legfinnyásabbak számára is elfogadható legyen. 22 500 forint.

Csúcsfogyasztó: tíz nélkülözhetetlen nyári holmi 1

—-Jet ski a javából—-

Jet skiből is kapható jó néhány luxusdarab a piacon, számunkra azonban a Yamaha FX Cruiser SHO jelenti a csúcsot. Ez a szépség három főt tud szállítani egyszerre, 0-50 km/h-ra két másodperc alatt gyorsul, végsebessége 105 km/h, van benne tempomat, motorzajcsökkentő, és még számtalan csúcstechnológiai megoldás. Ára körülbelül 3,7 millió forint.

Csúcsfogyasztó: tíz nélkülözhetetlen nyári holmi 1

—-Luxusnapágy otthonra…—-

Otthoni kényelemre is kell gondolni a nyáron, nem csak az utazásra. Ebben segíthet az A’view modern vonalakat követő napágya. A rozsdamentes acélból készült szerkezetet úgy alakították ki, hogy a legnagyobb kényelmet adja heverészés közben. Több színben kapható huzata cserélhető, az A’view Sunbed ágy értéke egy huzattal 2150 dollár, 344 000 forint.

Csúcsfogyasztó: tíz nélkülözhetetlen nyári holmi 1

—-…és a strandra—-

Ha otthon van egy A’view Sunbedünk, és nem akarjuk lejjebb adni a strandon vagy kempingezés közben sem, akkor nekünk való a WearEver LR-4. A társaság több elemből álló nyugágya használható fotelként, ágyként, olvasóasztallal és lábtartóval van ellátva. A rozsdaálló alumíniumváz ultrakönnyű, az egész nyugágy elfér egy kis hátizsákban, és potom 50 dollárért – 8000 forintért kapható.

Csúcsfogyasztó: tíz nélkülözhetetlen nyári holmi 1

—-Jeges koktél a medence mellett—-

A Portable Ice Maker annak való, aki nem csupán hideg, hanem jéggelteli italokra vágyik a medence mellett. A hordozható jégkockagyártó eszköz 6-8 perc alatt állít elő 12 jégkockát, és mindössze egy csatlakozóra és némi vízre van szüksége ehhez. 400 dollárért (72 ezer forintért) vihetjük is.

Csúcsfogyasztó: tíz nélkülözhetetlen nyári holmi 1

—-James Bond a dalmát partokon—-

Aki látta a Thunderball (Tűzgolyó) című James Bond-filmet, biztos nem felejti el soha a tengeralatti csatát a végén, amelyben a kommandósok a víz alatt kis propelleres gépekkel húzatták magukat. Most már mindenki megtudhatja, milyen érzés is a víz alatt száguldani a Sea-Doo Seascooter XL Personal Water Propellerrel. Az elektromotor egyórás üzemre képes egyéjszakás feltöltéssel, ezzel 3,5 km/h-ás sebességre képes a víz alatt – biztonsági zárral van ellátva, hogy azonnal leálljon, ha elengedjük. 200 dolláros – 36 000 forintos áron kapható.

Csúcsfogyasztó: tíz nélkülözhetetlen nyári holmi 1

—-Saját vízpermetszóró—-

Zsebpropellert már mindenki látott, de a városi ember nagy barátja mégis inkább a Power Mister Personal Fan, kézi vízpermetező propeller. A vízpermet hűsítő hatása tökéletes kikapcsolódást nyújthat egy kánikulai városnézés alatt, és mindössze 20 dollárba – 3200 forintba kerül.

Csúcsfogyasztó: tíz nélkülözhetetlen nyári holmi 1

Javasoljon Ön is terméket a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik