Élet-Stílus

Kutyák a Mentsvárból

A FigyelőNet segít jobb körülményeket, új otthont keresni a Mentsvár Alapítvány által befogadott kutyáknak. Három állatról helyeztünk el képeket, rövid ismertetőt, "adatbázisunk" hétről-hétre frissül.

A Mentsvár Alapítvány féregtelenítve, a szükséges oltásokkal adják ki az örökbefogadott kutyákat, a hím ivarú állatokat ivartalanítják.

Kutyák a Mentsvárból 1

Picúr egy rendkívül szeretetre éhes, két és fél éves szuka. Gazdája elhunyt, mielőbb új otthont keres. Picúrt ide kattintva ide kattintva találja meg a Mentsvár az Állatokért Alapítvány honlapján.

Kutyák a Mentsvárból 1

Piruett két-három éves, örökmozgó, keverék szuka kutyus. Piruettet ide kattintva találja meg a Mentsvár az Állatokért Alapítvány honlapján.


Kutyák a Mentsvárból 1

Pier kétéves kan kutya. Nagyon szelíd, de kissé félénk és visszahúzódó. Piert ide kattintva találja meg a Mentsvár az Állatokért Alapítvány honlapján.

A kecskeméti Mentsvár az Állatokért Alapítvány 2003. február 07-én jött létre, egyik fő célja alapításkor egy, az Európai Unió elvárásainak is megfelelő, telefonügyelettel ellátott menhely, állatvédelmi központ létrehozása. A Mentsvár által működtetett Állatvédelmi Õrszolgálat Magyarországon egyedülálló. Az alapítvány munkájával azt szeretné elérni, hogy az állatokkal való kíméletes bánásmód, tudatos magatartás és a felelős, humánus állattartási, állatvédelmi kultúra minél szélesebb körben elterjedjen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik