Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: Range Rover diszkólimuzin

Aki igazán ki akar tenni magáért, ha limuzint bérel, nem éri be a „mezei” választékkal: neki a Range Rover Sport Limousine Disco Edition kell. A luxuslimuzinok piacán is extrémnek számító felszereltség és design biztosan elkápráztatja az üzleti vagy randevúpartnert.

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:

Ma már itthon sem meglepetés, ha limuzint látunk az utcán, és egyre gyakrabban tűnnek fel terepjáró limuzinok is. Akinek ez sem elég, kipróbálhatja a Range Rover Sport limuzin speciális Disco Edition kiadását.

A jármű – a hosszán kívül – ugyan külsőre nem tűnik túl extrának, csak várjunk az ítélettel, míg fel nem nyílik az ajtó. Igen, fel: a különleges limuzinba az ún. „jet doort” szerelték, mely a kisrepülők ajtajához hasonlóan emelkedve nyílik.

Nézze meg a diszkó limuzint belülről is!

Nézze meg a diszkólimuzint belülről is!

Ezután tárul elénk az utastér, amely méretében, dizájnjában és felszereltéségében is lepipál sok bárt vagy kávézót. Az összesen 16 utas 5 db előcsúszó síkképernyős tévén nézhet DVD-t, vagy próbálhat szerencsét a szériatartozék X-Box konzolokon.

A plafont és padlót világítástechnikával látták el, amely gombnyomásra diszkóparketté varázsolja a belteret. Ezt segíti a ködgép és a stroboszkóp is. A bárpulthoz két nagyméretű hűtőszekrény tartozik, télen kandalló is biztosítja a meghitt hangulatot. A diszkólimó este kívülről is hivalkodik: ilyenkor az alvázra szerelt fények is óhaj szerint villognak.

Kövesse nyomon Csúcsfogyasztó rovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztó rovat – a címlap alján!

Javasoljon terméket a Csúcsfogyasztó következő számaiba!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik