Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: lebegés ébrenlét és álom között

Az alváskultúra egyre szélesebb körben terjed. Ennek prémiumkategóriáját ragadta meg az Okooko új-zélandi design bútorcég és David Trubridge új-zélandi tervező közös terméke.

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:
A huszonnégy karátos noteszgép
Esőerdő a zuhanyzóban
Ultravékony óriástévé


A Float (lebegés) névre keresztelt fekvő alkalmatosságot a társaság és a dizájner benti és kinti használatra egyaránt kínálja, és potom 25 ezer dollárért (4 375 000 Ft) vásárolható meg. A heverő speciális alapanyagokból készül, az Okooko teljes filozófiája a relaxálás, alvás, pihenés, meditálás és a környezet köré összpontosul – a társaság neve a maori “karban ringató” kifejezésből származik. A természetes latex matrac, amely kaucsukalapú latexből készül, pontrugalmas, ezért a testsúly a matrac teljes felületén oszlik el, így tehermentesíti a gerincet. Az ágy keretéhez bambuszt, a borításokhoz gyapjút használtak fel. Az új-zélandi kormány tulajdonában lévő társaság minden vásárolt Floatért egy fát ültet Új-Zélandon a tulajdonos nevére.



Csúcsfogyasztó: lebegés ébrenlét és álom között 1

Nézze meg képgalériánkat!


www.okooko.com
www.davidtrubridge.com


Kövesse nyomon Csúcsfogyasztórovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését a FigyelőNeten! Csúcsfogyasztórovat – a lap alján!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik