Élet-Stílus

Gerát megtartaná a West Bromwich

A West Bromwich Albion magához láncolná a magyar légiósát, Gera Zoltánt. A felek már meg is kezdték a tárgyalásokat a játékos nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról.


Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich megkezdte a tárgyalásokat a magyar válogatott csapatkapitányával. Tony Mowbray menedzser elmondta, szeretné, ha Gera – akinek jelenlegi szerződése 2008-ban jár le a klubnál – továbbra is a csapatát erősítené.

„Már sok beszélgetésen vagyunk már túl. Remélem, meg tudunk egyezni, és Zoltán marad a klubnál. Szeretném, ha így lenne, nagyon sokra értékelem őt” – magyarázta Mowbray. Gera nehéz döntés előtt áll, hiszen sohasem titkolta, hogy visszatérne a Premier League-be. A télen a Middlesbrough vitte volna, de végül semmi sem lett az üzeltből. A csapat pedig elbukta májusban a Derby elleni osztályozót, így maradt a Championshipben.

Az osztályváltásra amúgy a jelenlegi állás szerint a WBA-nál is jó esélye van, csapata ugyanis a negyedik helyen áll a tabellán. Gera 2004-ben a Ferencvárostól igazolt a birminghami klubhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik