Élet-Stílus

Anelka megoldhatja a Milan gondjait?

A Bajnokok Ligája-győztes milánói csapat a bajnokságban borzalmas gyengén szerepel, sokak szerint a csatárjaik miatt. Angol lapjelentések szerint a Milan vezetői is ebben látják a probléma okát.

Az olasz együttes keretében mindössze három olyan csatár van, aki kinőtt már az ifikorból: Filippo Inzaghi, Alberto Gilardino és Ronaldo. Az olasz világbajnokok semmiféle veszélyt nem jelentenek az ellenfelek kapujára, a brazil zseni pedig szinte állandóan sérült. A nyáron igazolt, és óriási tehetségnek tartott Alexandre Pato pedig csak januártól játszhat.

A tavaszi BL-döntő hőse, Inzaghi január óta nem talált be a bajnokságban. Gilardino a Laziónak lőtt két góljától eltekintve óriási csalódást okozott, a szurkolók is egyre többször kifütyülik a támadót, akinek lássuk be nem szabadna egy Milan-szintű csapatban szerepelnie. Ronaldo pedig makacs térdsérüléssel bajlódik, továbbra is kérdéses, hogy mikor léphet ismét pályára.


Anelka megoldhatja a Milan gondjait? 1

Anelka a francia válogatottban is rendszeresen megfordul (AFP)


A milánói csapat gondjait megoldhatja Nicolas Anelka, akit angol lapjelentések szerint már meg is környékeztek az olaszok. A 28 éves franciát feltehetően nem kell sokáig győzködni, hiszen a jelenlegi csapata, a Bolton csak botladozik az angol bajnokságban, jelenleg a tök utolsó. A Daily Star szerint az olaszok 12,5 millió fontot sem sajnálnának Anelkáért.

A rendkívülien robbanékony csatár korábban olyan egyesületekben focizott, mint az Arsenal, a Real Madrid, a Liverpool, a Manchester City és lehet, hogy januártól ismét új munkaadója lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik