Élet-Stílus

Pénteken Gwen Stefani-koncert

Az amerikai alternatív, pop és dance egyik legnépszerűbb énekesnője péntek este a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

A Los Angeles-i Gwen Stefanit a 21 éve alakult No Doubt együttes énekesnőjeként ismerte meg a világ. Három évvel ezelőtt a szólókarriert választotta, azóta saját zenekarral járja a világot. Gwen Stefani Koppenhága, Milánó és Bécs után érkezik Budapestre, ahonnan Prágába utazik, és ott fejezi be európai koncertkörútját, majd október végétől az Egyesült Államokban ad több koncertet.

A legújabb hírek szerint mostani turnéja befejezése után a szőke sztár ismét a No Doubttal koncertezik majd – jegyezte meg Csergő Éva, a koncertet szervező Live Nation Hungary sajtóreferense.





Gwen Stefani, aki ebben a hónapban ünnepelte 38. születésnapját, nemcsak énekel, hanem zenét szerez, sőt színésznőként és divattervezőként is találkozhatott nevével a közönség.

Karrierje a No Doubt 1995-es lemezével indult be. A Tragic Kingdomból 15 millió fogyott, öt kislemezt készítettek dalaiból, Grammy-jelöléseket kapott. Jó fogadtatása volt a Return of Saturn és a Rock Steady című albumoknak is.

Gwen Stefani első szólólemeze 2004-ben jelent meg. A Love.Angel.Music.Baby. című album, amelyen pop-, dance-, hip-hop- és rhythm and blues dalok hallhatók, öt Grammy-jelölést kapott. A tavaly decemberben megjelent, Sweet Escape című albuma és DVD-je is nagy siker volt, több dala vezetett a listákon – tette hozzá Csergő Éva.

Az énekesnő 2003-ban mutatta be – első szólóalbuma címének rövidítésére keresztelt – L.A.M.B. divatkollekcióját. Kreációit maga is gyakran viseli koncertjein. Színésznőként Martin Scorsese Aviátor című filmjében láthatta a közönség.

Az énekesnő öt évvel ezelőtt ment férjhez, két éve szülte kisfiát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik