Élet-Stílus

Megpróbálták elcsábítani a Sevilla edzőjét

A Sevilla sikeredzőjét megpróbálta elcsábítani az angol bajnokságot gyengén, két vereséggel és egy győzelemmel kezdő Tottenham Hotspur, Juande Ramos azonban visszautasította az ajánlatot.


A sevillai vezetőedző ügynöke, Alvaro Torres a spanyol lapértesüléseket cáfolva kedden azt állította, Ramos nem találkozott a Tottenham képviselőivel, a hétvégén „magánügyben járt egy szállodában.” A Sevilla történetének legsikeresebb szakvezetője szerdán színt vallott, azt mondta, „szédítő” ajánlatot kapott az angoloktól, melyet azonban visszautasított.

„Ők kiváló, egyenesen szédítő ajánlattal álltak elő, de engem szerződés köt a Sevillához, és úgy döntöttem, kitöltöm azt” – mondta Ramos, aki az elmúlt 15 hónapban öt trófeát nyert az andalúz klubbal.

„A legcsekélyebb esélye sem volt annak, hogy elfogadom az ajánlatot, merthogy nekem szerződésem van” – hangsúlyozta az 52 éves szakember, aki azt is elmesélte, nem tárgyalt az angolokkal: találkozott valakivel, aki bemutatta néhány embernek, akik a Tottenhamot képviselték.

A Spursnél azután merült fel az edzőkérdés, Martin Jol menedzser elbocsátásának gondolata, hogy a csapat gyengén, két vereséggel és egy győzelemmel kezdte a Premier League 2007/2008-as szezonját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik