Élet-Stílus

A Fradi tapad a Nyíregyházára

A Ferencváros hazai pályán hozta a kötelezőt: az NB II-es bajnokság 28. fordulójában könnyedén, 4-0-ra legyőzte a Kazincbarcikát, de még így is két pont a hátránya a listavezető Nyíregyházával szemben.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu


Mivel a Nyíregyháza nyert a hétvégén, a Ferencváros labdarúgócsapata győzelmi kényszerrel lépett pályára hétfő este a Kaznicbarcika ellen. A vendégcsapat bátortalanul és gyengén futballozott, így a zöld-fehérek már a szünetig eldöntötték a pontok sorsát. Horváth Dávid már a hatodik percben megkezdte a gólgyártást, majd Tököli, Lipcsei és a felnőttek között az első Fradi-gólját szerző Nagy Sándor is betalált.

A szünet után is Lipcseiék játszottak fölényben, újabb találat azonban már nem született, igaz, ettől két esetben is a kapufa mentette meg a vendégeket.

Két fordulóval a zárás előtt a Nyíregyháza két ponttal vezet a Ferencvárossal szemben. Gálhidi György legénysége a hátralévő fordulókban a Makóval és Vecséssel találkozik, míg Zoran Kuntics csapatára a Budafok, valamint a Baktalóránthutánáza vár.

NB II, Keleti csoport, 28. forduló:
Ferencváros-Kazincbarcika 4-0 (4-0)
Gól:
Horváth D. (6.), Tököli (27.), Lipcsei (40.), Nagy S. (43.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik