Élet-Stílus

Newcastle: kinevezték az új edzőt

A Premier League-ben szereplő Newcastle United együttes vezetői Sam Allardyce-t nevezték ki a csapat új vezetőedzőjének.

Az 52 éves szakember három évre szóló szerződést írt alá a Newcastle-lel amely a csalódást jelentő 13. helyen zárta az angol élvonalbeli bajnokságot. „Nagy kedvet érzek ehhez a feladathoz, és készen állok arra, hogy a Newcastle Unitednál is megvalósítsam azt, amit hét esztendőn keresztül tettem a Bolton csapatánál” – nyilatkozta keddi kinevezése kapcsán Allardyce, a célokat feszegető kérdésre pedig röviden annyit felelt: „A következő néhány évben trófeát szeretnénk nyerni vagy kijutni az európai porodra.”

Sam Allardyce 1991 óta dolgozik edzőként, korábban az ír Limericknél, a Blackpoolnál, valamint a Notts County együttesénél is megfordult, majd 1999-től a Bolton Wandererst irányította, ám két fordulóval a mostani pontvadászat vége előtt lemondott posztjáról. A Newcastle korábbi szakvezetője, Glenn Roeder 15

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

hónap után múlt hétfőn távozott „szarkáktól”.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik