Élet-Stílus

Megműtötték Ballackot

A német válogatott csapatkapitányára hosszabb kihagyás vár, miután péntek este bokaműtéten esett át. A Chelsea színeiben idén már nem szerepelhet, és kérdéses a játéka a németek júniusi Európa-bajnoki selejtezőin.

A 30 éves játékos bal lába még a múlt héten, a Newcastle United elleni bajnokin sérült meg, s emiatt a Liverpool elleni, szerdai Bajnokok Ligája-elődöntőben sem léphetett pályára.

A német labdarúgó szövetség (DFB) honlapjának közlése szerint a Chelsea vezetőinek beleegyezésével Münchenbe utazott Ballack, ahol a válogatott orvosa megvizsgálta a bokáját, és még aznap este meg is operálta. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan meddig tart a középpályás felépülése.

Az azonban borítékolható, hogy a Chelsea három hátralévő Premier League mérkőzésén nem számíthat a középpályásra Jose Mourinho, akárcsak a BL-visszavágón a Liverpool ellen, de a németek remélik, hogy a júniusi Európa-bajnoki selejtezőkre visszatérhet.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik