Élet-Stílus

Útlezárások augusztus 20 miatt

Számos pontján a városnak már 19-étől lezárások kezdődnek. A belvárosban a Markó utca és a Széchényi rakpart környékét, Budán az I kerületben a Bem rakpartnál, a Budai alsó rakpart és a pesti alsó rakpart egyes szakaszait lezárják.

• Dunaparti Vigasságok rendezvény miatt nem lehet közlekedni a Pesti alsó rakparton a Közraktár utca és az Eötvös tér között.

• A Lánchídat 20-án reggel fél ötkor zárják le, 6 órától további korlátozásokra lehet számítani a belvárosban és Budán is.

• A Tűzijáték miatt: 20-án délután 5 órától lezárják többek között a Szabadság híd, az Erzsébet híd, a Közraktár utca és a Fővám tér közötti, a Kossuth tér Akadémia utca Roosevelt tér József Attila utca József Nádor tér Harmincad utca Károly krt. Múzeum krt. Vámház krt. IX., Lónyai utca Duna által határolt területet, 

• valamint a Budapest I., Clark Ádám tér Alagút Alagút utca Gellérthegy utca Czakó utca Sánc utca Szirtes út Citadella sétány XI. Kelenhegyi út Mányoki utca Orlay utca Csiky utca Budafoki út Bertalan Lajos utca Duna által határolt terület.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik