Szórakozás

Hujber Ferenc elvi okokból nem nyaral luxusszállodában

Hujber Feri (Array)
Hujber Feri (Array)

A színész úgy véli, a gazdag embe­rek általában a pénzük mellé nem kapnak stílust, műveltséget vagy intelligenciát.

Hujber Ferenc a rongyrázás ellen emelt szót a Bors mai cikkében. Legalábbis az általa elmondottak szerint a színész mellőz minden fényűzést, és inkább menekül a felkapott helyekről.

“Nagyon vigyázok, hogy sose utazzam luxushelyre, mert akkor olyan lennék, mint azok az embe­rek, akik pénzben mérik a nyaralást. Teljes mértékig elvi okai vannak. Rengeteg helyen jártam, és a kifizetett összeg csak nagy ritkán találkozott a szolgáltatás minőségével. Az étterem kizárólag azért drágább, mert Michelin-csillagos, az ötcsillagos szálloda semmivel nem nyújt többet, jobbat, mint a négycsillagos, és sorolhatnám.

Ráadásul az a tapasztalatom, hogy azok a gazdag embe­rek, akik az ilyen nyaralásra eljutnak, általában a pénzük mellé nem kaptak sem stílust, sem műveltséget, sem intelligenciát. Az emberek ezerszer érettebbek, intelligensebbek, kulturáltabbak egy sokkal kevésbé felkapott, családiasabb helyen. Ha valami divatos, onnan menekülök” – mondta el a lapnak Hujber, aki elárulta, nem szeretne nyaralós fotóival a közösségi oldalakon villogni, így heti két-három előadása után családjával a leányfalui strandon pihenget.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik