Szórakozás

Lagzi Lajcsi hét kilót fogyott a rács mögött

Az áramlopással és vesztegetéssel vádolt Galambos Lajosnak, művésznevén Lagzi Lajcsinak már a közeli szabadulás járt a fejében, reménykedett, hogy szombaton hazamehet, de a bíróság meghosszabbította az előzetes letartóztatását.

“Az utóbbi hetekben hét kilót fogyott. De nem panaszkodik, emiatt nincs kétségbeesve. Ami tény viszont, hogy nagyon el van keseredve, és nem csak őt, a szerelmét is megviselik a rossz hírek. Bogi csak a gyerekei kedvéért képes összeszedni magát és tenni a dolgát, lelkileg ő is teljesen kikészült” – mondta a Borsnak egy zenészhez közeli forrás.

Bár a kapcsolattartást Lajcsi gyermekeivel korlátozták, a héten lánya, Bogi és fiai, Lajos és Istvánka meglátogathatják. Ezentúl kéthetente egyszer mehetnek be hozzá a székesfehérvári előzetesbe, igaz, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának munkatársai személyesen felügyelik a találkozásukat.

Az ügy pikantériája, hogy a meghosszabbításról a mulatós király ügyvédei a mai napig nem kaptak hivatalos értesítést, márpedig addig fellebbezni sem tudnak a döntés ellen.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik