Light

A nadrágjában turkált a gyorséttermi alkalmazott – kirúgták

A Redditen bukott le a közepesen higiénikus munkatárs.

Csakúgy, mint a ma bemutatott ifjú jamaicai motivátort (és még több millió másik embert, kisállatot és tárgyat), a képen látható férfit is a Reddit tette híressé. Oda került fel ugyanis ez a fotó.

Forrás: imgur / Reddit
Forrás: imgur / Reddit

Csak míg a reddit-sztárok sokasága örömmel fogadja, hogy a népszerű site-on foglalkoznak vele, ez a fickó nagyon bánja a hirtelen reflektorfényt. Egy ohiói Taco Bell gyorsétterem VOLT alkalmazottját láthatjuk a képen, amint kezével… na, de inkább nem is folytatjuk a mondatot.

A fotó megjelenése nyomán viszonylag hamar kiderítették, hogy melyik vendéglátó-ipari egységről van szó; és ezek után szinte azonnal megszólalt a Taco Bell illetékese: a cég „nyugtalansággal fogadta” a képet, és azonnali intézkedést ígért.

És tényleg nem sokat késlekedtek; a következő közleményben már leszögezik, hogy a képen látható alkalmazottat felfüggesztették az állásából. Megnyugtatásul közlik, hogy ez az úr olyan beosztásban volt, hogy sosem érintkezett a felszolgált élelmiszerrel; és az azóta lefolytatott hatósági egészségügyi és higiéniai ellenőrzés szerint is minden oké az étteremben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik