Szórakozás

Édesapja nem bánja, hogy Tóth Andi már kész nő

Az X-Faktor legutóbbi szériájának 16 éves nyertese hatalmas változáson ment át az elmúlt fél évben, mostanra "felnőtté" vált.

Tóth Andi a tehetségkutató válogatóján még csak egy vadóc kislány volt, de a verseny alatt sokat változott, legutóbb pedig, az év celeb eseményén, a Story-gálán igazi dívaként jelent meg, hosszú tűzpiros ruhájában. Az X-Faktor legfiatalabb győzteséért többen aggódtak, hogy nem fogja tudni kezelni a sikert, és az ölébe hullott nyereményeket, főleg akkor, amikor kiderült, hogy a tinédzser lány elhagyja a családi fészket, és Budapestre költözik.

Édesapja azonban nem aggódik Andiért, annak ellenére sem, hogy csak kéthetente tudnak találkozni vele. Ráadásul szerinte a mai lányok, már nagyon korán érnek.

“Andi január óta az anyósommal él a fővárosban, aki elég régimódi nagymama. Jó kezekben tudjuk a lányunkat, nálunk nincsenek szabályok, mert tudjuk, hogy Andi tisztában van a jó ízlés határaival. Úgy vélem, nem kell őt féltetünk, hiszen manapság egy 16 éves lány már szinte kész nő, és ehhez a szakmához, amit ő választott, alapvető elvárás a kellemes megjelenés és attraktív külső” – árulta el az énekesnő apukája a Borsnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik