Tech

Többet erővel: így lehet kerek Apple okosórát csinálni

Egy óra legyen kerek! Az Apple Watch nem az... de zseniális videón érkezik a meghökkentő megoldás.

Amióta igazán beindultak az okosórák, a hagyományos kronométerek szerelmesei nem győzik szapulni a kütyük dizájnját. Szerintük (és jó pár dizájner szerint is) egy stílusos Rolexhez képest a négyszögletes, bumfordi szerkezetek a rondaság netovábbjai.

Többen az Apple-től várták a megoldást, ám az almás vállalat is csalódást okozott a körszámlapot, prémium érzést váró közönségnek, az Apple Watch ugyanis sokak szerint épp olyan ormótlan és gagyi kinézetű lett, mint egy csomó korábbi versenytársa.

A PatheticPandas néven publikáló YouTube-videós csapat azonban úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot, és csakazértis körprofilt farag egy Apple okosórára. Nem tudunk nyugodt szívvel elmenni a videó mellett, amelyben a feldühödött “dizájner” először egy köszörűvel esik neki a szerkezetnek, majd “finomításképpen” egy apró csiszolóval megy rá a felületre, amelyet hiába rajzoltak meg előtte körzővel, a végeredmény… hogy is mondjuk… kissé felemásra sikerül.

Bárhogy is, az alábbi videó az akarat diadala a készen kapott áruk felett, ezért ha mást nem, a szándékot, és a videó ötletes megvalósítását mindenképpen díjaznunk kell. Íme tehát a világ első kör alakú (?) Apple okosórája!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik