Belföld

5000 felett a Vásárhely24

Ismét örülünk. Napi olvasóink, és lájkjaink száma nap mint nap rekordot döntöget.

Nem akarunk sem beképzeltek és álszerények sem lenni, de hát meg kell mondjuk, örülünk.

Egy év két hónap munkát magunk mögött tudva újabb mérföldkőhöz értünk, a hétvégén átléptük Facebookon az 5000-es tábort, nem is kevéssel. Bejegyzéseink pedig csak a közösségi oldalon átlagosan 5-10 ezer emberhez jutnak el.

Mindez, és az hogy egyre többen fordulnak hozzánk problémás ügyekkel, információval, partneri és promóciós ajánlattal, abban erősít minket, hogy az az út amire 2013 júniusában léptünk, jó.

Önök, kedves olvasóink megszerettek minket, és tudják, napról-napra nemcsak híreket, programajánlókat de számtalan más érdekességet is kapnak tőlünk Vásárhelyről és környékéről.

Ezt a bizalmat soha nem tudjuk elégszer megköszönni, de szakmai elhivatottságunk miatt azt ígérjük, a továbbiakban is megháláljuk kitüntető figyelmüket.

Kedves olvasóinkat továbbra is arra biztatjuk, árasszanak el minket ötlettel, bejelentéssel, témával, leendő partnereinket, cégeket és civil szervezeteket pedig arra kérjük forduljanak hozzánk bizalommal, hogy általunk a legszélesebb körhöz jusson el közlendőjük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik