Nagyvilág

Kegyetlen üzenetet hagytak a halálra vert kutyán gyilkosai

Hatalmas felháborodást okozott egy dél-floridai kutyagyilkosság, aminek elkövetői büszkén kérkedtek tettükkel.

„Halálra vertük lol! HAHAHA” Ez a szöveg állt azon a cetlin, amit egy 13 éves törpespicc, Fox holttestén találtak szombaton a floridai Pembroke Pines városában lévő otthona előtt, ahonnan egy nappal korábban tűnt el, amikor gazdái kiengedték a szokásos esti sétájára – jelentette a helyi sajtó.

A család a kutya holttestét elvitte egy állatklinikára, ahol megállapították, hogy sérülései egyértelműen arra utalnak, hogy Foxot halálra verték. Az ebet megvizsgáló orvos szerint minden bizonnyal halálra rugdosták az állatot, akinek 10 bordája törött volt, eltört a gerince és az állkapcsa, valamint hiányzott több foga is. Azt kizárta, hogy esetleg egy autó ütötte volna el, mert akkor más sérülései is lettek volna.

 
„Halálra vertük lol! HAHAHA” 

A rendőrség kedden sajtótájékoztatót tartott az egész országban – és már nemzetközi szinten is – hatalmas felháborodást kiváltó esettel kapcsolatban, közölve, hogy rendkívül komolyan veszik az ügyet, és nagy erőkkel nyomoznak a tettesek után. A hatóságok egyetértettek az állatorvos következtetésével, hogy a kicsi kutyát agyonverték, és különösen a testen hagyott üzenet miatt tartják aggasztónak az esetet.

Fox egyik gazdája, Ronald Boisvert szerint az elkövetők a közelükben lakhatnak, mert annak ellenére hagyták ott az állatot a lakásuknál, hogy nem volt rajta nyakörv. „Csak úgy tudhatták [hogy hol élt], ha már korábban látták” – jelentette ki a férfi. Közben Boisvert és felesége négyéves kisfiuknak – aki a CBS-nek Foxról azt mondta, hogy „a legjobb barátom az egész világon” – azt mondta, hogy a kutya elszökött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik