Szórakozás

Szabó Zsófi egyre több időt tölt szerelme villájában

A szőke sztár néhány hónapja újra párra lelt és még az sem zavarja, hogy a jómódú fiú Nyíregyházán él.

Szabó Zsófi eleinte félve mesélt új kapcsolatáról, de néhány hete beismerte, hogy rátalált a szerelem. Párja, a vele egyidős Kis Zsolt, akivel közös szerelmük, a lovaglás hozta őket össze. A 26 éves férfi 2009-ben az európai parlamenti választásokon is indult, rövidke politikai pályafutását pedig a MCF Roma Összefogás Pártnál töltötte. Most inkább lovardájára és tanyájára koncentrál, ami Nyíregyházán található, a távolság azonban nem állhat a friss szerelmesek útjába.

Zsófi amikor csak teheti, szerelme fényűző villájában tartózkodik, sőt a helyiek szerint olyan sok időt töltenek a városban, hogy már törzshelyeik is vannak. A celeb tegnap este is ott éjszakázott, legutóbbi fotóján ugyanis épp a kacsalábon forgó ház lépcsőjén pózol. Habár Zsófi nem szeretett volna mesélni kapcsolatáról, minden bizonnyal kihasználja szabadsága utolsó heteit, hiszen ősszel ismét az RTL Klub képernyőjére kerülhet.

J jszakt :) #nofilter #nomakeup #csakboldogsg

Posted by Szabó Zsófi rajongói oldal on 2015. augusztus 10.

“Ez a nyíregyházi négytornyos villa, mindenki csak így hívja a környéken. A ház Zsolt tulajdona, és filmekbe illő belső környezettel dicsekedhet. Van benne több hálószoba és fürdőszoba, hatalmas hallal és nappalival. A házhoz tartozik egy kábé 200 négyzetméteres melléképület, egy több kocsi beállós garázs, amelyben folyamatosan cserélődnek az autók, most éppen egy Mercedes, egy Audi, és egy Lexus parkol benne. Zsófi ideje nagy részét itt tölti mostanában, Zsolttal eljárnak lovagolni a lovardájába, illetve a tanyájára, ahol rengeteg ló és több száz szarvasmarha van” – küldte el a Blikknek egy olvasóriporter a beszámolóját, a házról készült fotó kíséretében, bár azt nem lehet tudni, hogy a hölgy honnan ilyen jól informált az ingatlan részleteit illetően.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik