Belföld

Dalok a zongora mellől

Tandi Flóra és a Kossuth-díjas Miklósa Erika különleges estje szerda hét órától a szegedi Ifjúsági Házban.

Tandi Flóra fiatal énekesnő neve már ismert  a szegedi közönségnek,hisz negyedik alkalommal tartja egész estét betöltő koncertjét az Őszi  Kulturális Fesztivál programjaként.  Az igényes könnyűzene hazai képviselőjének idei estje a „Dalok a zongora mellől” címet viseli, melyen készülő albumának dalai is hallhatóak lesznek.

Mint  minden évben, különleges vendége is lesz az estének, aki most a Kossuth-díjjal kitüntetett Miklósa Erika lesz. Tandi Flóra mentoraként a művésznő örömmel tett eleget a meghívásnak, és első közös duettjüket is a koncerten hallhatja majd a közönség. A világhírű koloratúrszoprán 1991-ben az Éj királynője áriájával nyerte meg A  varázsfuvola-énekversenyt Szegeden, majd az itteni konzervatóriumból indult  a Metropolitanig vezető világkarrierje. A koncertre „Másképp” című albumáról hallható dalokkal készül.

Az esten közreműködik Nagy Imre Erik karmester, zeneszerző, Demeter László operaénekes, Molnár Gábor zeneszerző, a Fool Moon vokálegyüttes tagja és Márton Gergely, a JackDanimalZ zenekar tagja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik