Szórakozás

Minden út járható – Hójelentés Csongrád megyéről

A megyében nincs elzárt település és minden út járható, de vannnak néhol havas és jeges útszakaszok.

A szombat reggeli órákban a 47-es számú főúton személygépkocsi csúszott az árokba. Alig húsz perccel később a 45-ös számú főútról is ugyanilyen jelzés érkezett. Előbbi esetnél a hódmezővásárhelyi -, utóbbinál a szentesi tűzoltók érkeztek a helyszínre és végezték el a mentést. Kora délután Szegeden, az Algyői úton is árokba csúszott egy mikrobusz, ott a szegedi tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Nem sokkal délután három óra után a 45. számú főúton két kocsi – egyelőre ismeretlen okból – frontálisan ütközött. A két járműben összesen négyen utaztak. A baleset következtében egy ember életét vesztette, egy személy könnyebben, kettő súlyosan megsérült.

Csongrág megye területén 15 centiméter körüli a hóréteg vastagsága, a Magyar Közút NZRt. folyamatosan tisztítja a megye útjait. Csongrád megyében minden út járható, bár előfordulhatnak csúszós, jeges szakaszok. Nincs elzárt település. A helyközi autóbuszok, valamint a vonatok menetrend szerint járnak, jelentős késésekről nem érkezett jelentés.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint hétfő hajnalra is akár mínusz 17 fokig süllyedhet a hőmérséklet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik