Sport

Fuss a ligetben a vízilabdásokkal!

Nyártól jelentősen változott Szeged sportélete. Egy olyan tréner került a férfi vízilabdacsapat élére, akinek az a meggyőződése, hogy a produktumot el kell adni!

És nem csak a vízben, ott ugyanis eddig osztályon felüli „árut” láthat az egyre szaporodó publikum, hanem a parton is. Már a nyári Bajnokok Ligája-selejtezőn komoly marketingmunkával csalták be a nézőket, s azóta is szinte minden hétre jut valami „újságba való” a meccseken kívül is.

Voltak a fiúk szép egyenszerelésben a Csontváry-kiállításon. Meghívta Vincze Balázs a sajtómunkásokat délelőtti kávézásra. És persze volt pezsgős ünneplés is a Városháza előtt, amikor a klub, mi több, a szegedi vízilabdázás történetében először, hazahozták a Magyar Kupát.

Erre a hétre egy egészségmegőrző futással népszerűsítik a mozgást, na meg a csapatot. A nemes célt felkarolta a helyi sajtó, s egyre több sportszervezet jelentkezett be a csütörtök délután ötre hirdetett Erzsébet-ligeti futásra.

A hűvös idő ellenére voltak is rendesen. Eljöttek a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar tesi szakos hallgatói dékánostul, a búvárúszók a triatlonosok a férfi és női kosarasok és természetesen több középiskola növendéke tanáraikkal. Több mint ötszázan futottak a ligetben, azzala tudattal, hogy ez volt az első közös futás a pólós fiúkkal, de nem az utolsó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik