Élet-Stílus

Szemrevaló szépségek

Kisütött a nap és előkerültek a mutatós napszemüvegek. Ha még időben beszerzed a legmenőbb kellékeket, Te is dögösen élvezheted a langyos tavaszi napsütést.

Ha már egy kicsit is kacsingat ránk a nap, akkor akarva akaratlanul kedvenc szemfedelünkért nyúlunk. Ami nem baj, hiszen a tavasz elengedhetetlen kelléke a napszemüveg, amit akkor is bátran viselhetünk, ha a hőmérséklet alig emelkedett még nulla fok fölé. Az idei trend is divatosabbnál divatosabb darabokat kínál, szemezgess velünk a tuti lencsék között.

A kukkerek akkor tökéletesek, ha megvédik szemünk világát a káros UV-sugaraktól, de ugyanakkor arcunk formájához és méretéhez illeszkedve mutatós külsőt kölcsönöznek. Muszáj azonban hangsúlyoznunk, hogy a napszemüveg nem valamiféle divathóbort, hiszen orvosilag igazolt tény, hogy látószervünk is könnyen károsodhat. És ha már egyszer óvnunk kell, akkor tegyük azt divatosan.

Vannak márkák, amelyek örök kedvencnek számítanak, teljesen mindegy mit dobnak a piacra, vagy esetleg évről-évre ugyan azzal a szériával villognak. Ilyenek a Ray-Banok stílusos termékei, például az Aviator, ami szinte minden fejformához tökéletesen illik, de a Police és a Dolce&Gabbana szemcsikről sem szabad megfeledkezni.

A színes keretes portékák ebben a szezonban is kedveltek lesznek, de nem szabad beleesni abba a hibába, hogy mintás öltözékhez, extravagáns kukkert válasszunk, hiszen az már csicsás hatást eredményezhet. Ha viszont ragaszkodsz a vad árnyalatokhoz, pöttyökhöz, csíkokhoz vagy kockákhoz, akkor valami dögös, de egyszínű szettet párosíts hozzá.

2012-ben a mutatós keretek sem merülnek feledésbe. Az egészen nagy, szinte az egész arcot befedő szemüvegeket, és a különleges szárú és formájú okulárékat soha nem lehet megunni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik