Sport

Kivetítőnél szurkolhatunk Görbiczéknek Győrben

A Győri Audi ETO KC 2013. május 11-én 15.15 órától Veszprémben vívja a Bajnokok Ligája döntőjének visszavágóját a Larvik csapata ellen. A Városháza előtti kivetítőnél közösen szurkolhatjuk ki a győzelmet! – Este, a köszöntés miatt forgalmi változások várhatók!

A női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjának első találkozóján csapatunk háromgólos győzelmet aratott a Larvik ellen. Görbiczék szombaton a végső győzelmet is megszerezhetik a Veszprém Arénában. A zöld-fehéreknek azonban
nem csak a helyszínen, de a győri Városháza előtt is szoríthatunk. Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a mérkőzésre óriáskivetítőt állít fel azért, hogy együtt követhessük figyelemmel a találkozót, és együtt szurkoljuk ki a BL-elsőséget! Legyünk minél többen, drukkoljunk közösen a győri lányoknak!

A Veszprémből hazatérő csapatot a Városháza előtt fogadjuk este fél kilenc óra körül. A szurkolókat erre a rendezvényre is hívjuk, hogy együtt várjuk haza kedvenceinket!

Az esti rendezvény miatt 2013. május 11-én, szombaton 20.00 óra és 23.00 óra között a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el a Szent István úton a Munkácsy út és Baross híd, az Aradi Vértanuk útján a Révai út és Szent István út és a Jókai úton a Révai út és Szent István út, valamint Árpád út és Szent István út közötti szakaszán. A lezárt útszakaszra mindennemű jármű behajtása tilos.

A lezárás érinti a helyi és helyközi buszjáratok közlekedését is. Erről itt olvashat bővebben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik