Belföld

Új kötvény a modern megtakarítási formákban a Quaestor csoportnál (X)

Új Kötvénnyel lépett piacra április közepén a QUAESTOR pénzügyek a Modern Megtakarítási Formák kötvénycsaládban. Az új Diszkont Kötvény 9,75%-os hozamon vásárolható meg, és a kifejezetten rövid távú befektetést keresőknek ideális, akik adott időtávra fix hozamot várnak el.

A Kötvény az alacsony piaci kockázatot vállalóknak javasolt befektetési forma, egy éves futamidőre szól és nagyon egyszerűen számítható konstrukció.
A Modern Megtakarítási Formák kötvényei között mindenki megtalálhatja a befektetéseihez legideálisabb megoldást.

Évente fixen 2%-kal többet adunk!
A kötvénycsalád korábbi tagja a rövid vagy középtávú befektetést keresőknek ideális (futamideje legalább egy, maximum három év). A kötvény éves kamata nem változik az éven belül, az egy éves állampapírok hozamát +2%-kal meghaladó kamatot biztosít. Így rugalmasan követi a piaci hozamokat és fixen 2%-kal többet fizet az állampapírok hozamánál!

Garantált hozamok
A második kötvény 2007. év végi bevezetésű, és leginkább a középtávú befektetési megoldásokban gondolkodó ügyfeleknek ajánlott. Három éves futamidőre évi 8,5%-os kamatot garantál a QUAESTOR Csoport, évenkénti kamatkifizetéssel. Fontos megjegyezni, hogy amennyiben a három év alatt a piaci kamatszint csökken, a megtakarítás akkor is a befektetés 8,5%-a, így extra hozamra is lehet számítani!

Diszkontkötvények rövid távra
A Diszkont Kötvények 9,5% és 9,75%-os hozam mellett vásárolhatók, kiszámítható befektetési lehetőséget nyújtanak a biztonságos és rövid távú lehetőségeket keresőknek.

A QUAESTOR Csoport több mint 10 éve különböző társaságai révén aktív szereplője a vállalati kötvény-kibocsátás piacnak. Gyakorlatilag egyike az első magyar magánvállalatoknak, akik tevékenységük finanszírozását a rendszerváltás után újdonságnak és modernnek számító nyilvános kötvénykibocsátáson keresztül oldották meg.
A Modern Megtakarítási Formák kötvényprogram újítás egyrészt azért, mert egy külön erre a célra létrejövő vállalat, a QUAESTOR Financial Hrurira Kft. lép a kötvénypiacra. Újítás a kötvényprogram azért is, mert nem egyetlen kibocsátásból áll, és a részkibocsátások (eltérő futamidővel, kamattal, kamatozási móddal) az ügyfelek igényei alapján sorozatban követik egymást. A kötvényprogram hosszútávon alkalmazkodik a befektetők igényeihez.

A kötvények mindegyike nagyon rugalmas konstrukció, hiszen ha a befektetőnek a lejárat előtt lenne szüksége pénzre, nem szükséges a teljes összegű befektetést felbontani. Vásárlásukra nincsen összeghatár, akár alacsonyabb összeggel, néhány tízezer forinttal is megkezdhető a befektetés.
A kötvények a készlet erejéig vásárolhatók meg a QUAESTOR Pontokban, a mindenkori aktuális árfolyam mellett.

Bővebb információ: www.quaestor.hu, www.mmf.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik