Belföld

Ámokfutó: forgalommal szemben 26 kilométeren át

A forgalommal szemben hajtott fel az M35-ös autópályára egy nő szerdán kora reggel; a szabálytalanul közlekedő 26 kilométeren keresztül hajtott, s egy másik autóval is összeütközött.

Huszonhat kilométeren hajtott a forgalommal szemben egy nő szerdán az M35-ös autópályán. Halálos baleset szerencsére nem történt, ám egy kisebb koccanást így is okozott a figyelmetlen sofőr. Az autós Hajdúnánásnál hajtott fel az autópályára, ám nem vette észre, hogy rossz oldalon halad.

Józsat településnél a külső sávban közlekedő kamiont előzött egy szabályosan közlekedő személyautós, aki észlelte a szemből érkező veszedelmet, így amennyire lehetett, ráhúzta járművét a kamionra. Csodával határos módon a három jármű elfért egymás mellett, a szabályosan közlekedő személyautó azonban a szalagkorlátnak csapódott. A nő azonban a szemtanúk elmondása szerint ekkor sem állt meg. Debrecen határában, az ondódi lehajtónál kapták el a rendőrök. Információink szerint nem tett vallomást. Ellene közúti közlekedés rendjének megzavarása miatt indítanak eljárást, mely szabálysértésnek minősül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik