Szórakozás

Megérkezett Krizbai Teca első videoklipje

csillag születik, krizbai teca (csillag születik, krizbai teca)
csillag születik, krizbai teca (csillag születik, krizbai teca)

A Csillag születik látássérült sztárja ezenkívül a Mozdulj! Közhasznú Egyesület Balaton körüli biciklitúrájára is keményen edzett.

Krizbai Teca sokaknak ismerős lehet a Csillag születik c. műsorból, ahol egészen a döntőig jutott el énekhangjával. A látássérült lány már kiskora óta szeret zongorázni, énekelni, és elmondása szerint boldogabb, mint néhány látó ember.

Nem olyan régen felkérték Tecát, hogy legyen ő a Mozdulj! Közhasznú Egyesület Balaton körüli biciklitúrájának arca. A Balatonalmádi rendezvényre augusztus 16 és 20 között került sor. A túra legfőbb célja az volt, hogy bizalom épüljön ki egészséges és fogyatékkal élő emberek között.

Teca elmondta a Mit főzzünk ma portálnak, hogy  jó lenne, ha minél többen megtapasztalnák, milyen különleges kapcsolat alakul ki két ember között egy ilyen program során, mert így a külvilág talán könnyebben meg tudná érteni és el tudná fogadni a látássérülteket.

A napokban került fel a világhálóra Teca legújabb klipje, a Napos Szülinapot. A szöveget Napsugár Anna jeltáncművész írta, a zenét pedig Kaszás Péter szerezte. Teca elmondta, óriási öröm számára,hogy megszülethetett ez a különleges dal.

A teljes interjút itt olvashatja el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik