A nyertes széplaki lángosos már 29 éve működik, a receptet pedig még a tulaj édesanyja vásárolta százezer forintért – tudta meg a Kapos.hu. Arra a kérdésre,hogy mitől más ez a lángos, mint a többi, annyit árultak el, hogy krumplit mindig tesznek a frissen dagasztott tésztába, majd jó ropogósra sütik.
A titkos receptről tehát szűkszavúan nyilatkozott a Kapos.hu-nak a büfé üzletvezetője, Csaba Henrietta. “Szívvel-lélekkel kell csinálni, enélkül semmit nem ér az egész. Jó szezont zárunk, jobbat a tavalyinál. Volt, hogy olyan sorok álltak, hogy az autók alig tudtak közlekedni a kis utcában.”
Naponta úgy 350 lángost sütnek itt, a hagyományos tejfölös-fokhagymás mellett olyan különlegességeket is megkóstolhatunk, mint a hortobágyi, parasztos (hagymával, sonkával, szalonnával) és a csülökkel töltött sült lepény.