Pénzügy

Új tulajdonos a Roxy Rádiónál

A rádió új ügyvezetője Molnár Ádám, a rádió új tulajdonosa pedig 2007. február 1-jétől a Radio Group Műsorszolgáltató Kft.

A Danubius Kereskedőház Vagyonkezelő Zrt. (DSH) közleménye szerint a MEZZ SPV Zrt. értékesítette a Roxy Rádió Műsorszolgáltató Kft.-ben birtokolt 100 százalékos tulajdonrészét. A DSH és a Roxy Rádió között a műsoridő értékesítésére vonatkozó megállapodás a felek közös megegyezésével megszűnik, és azt átadják a Target Media Sales Kft.-nek.

A rádió reklámidejének értékesítése a Danubius Kereskedőház Vagyonkezelő Zrt. részéről az ügynökséggel nem rendelkező direkt ügyfelek felé 2007. február 1-jén, míg a médiaügynökségek és azok ügyfelei felé 2007. március 31-én szűnik meg. A fenti változás nem érinti a Danubius Rádió reklámidejének értékesítését, melyért továbbra is a Danubius Kereskedőház Vagyonkezelő Zrt. felel.

Molnár Ádám ügyvezető az MTI-nek elmondta, hogy a szeptemberi adatok alapján a Roxy Rádió a 15–29 éves korosztály 19,10 százalékát érte el, a jövőben az igazgató 20-21 százalékos elérést tervez. A rádió gazdálkodási adatairól az ügyvezető nem kívánt nyilatkozni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik