Pénzügy

Állásvadászat a Józsefvárosban

Több mint 60 cég több száz állásajánlata várja az érdeklődőket a kerületi állásbörzén. A munkaadók a munkaerőpiac minden területéről érkeznek: az állami, kereskedelmi, vendéglátó, építőipari, valamint a szolgáltató szektor is képviselteti magát.

Partnerség a Foglalkoztatásért jegyében címmel rendez állásbörzét a VII., VIII. és IX. kerületi munkaügyi központ, illetve szociális irodák, családsegítő szolgálatok és egyéb közhasznú szervezetek. A börze a részt vevő munkaerő-piaci szereplők közötti információcserét, és nem utolsósorban az új munkakapcsolatok létrejöttét kívánja segíteni.

Az állásajánlatok mellett alapítványok, szociális és civilszervezetek tanácsadással, segítségnyújtással, munkaerő-piaci információkkal várják az érdeklődőket. Az érdeklődők ingyenes munkajogi információkat is kaphatnak. Magyar és angol nyelvű próbainterjún is kipróbálhatják magukat az álláskeresők.

Az állásbörze látogatása és a szolgáltatások igénybevétele ingyenes, a szervezők azt tanácsolják a jelentkezőknek, hogy vigyenek magukkal önéletrajzot.

Helyszín: Józsefvárosi (Kesztyűgyár) Közösségi Ház (Budapest, VIII., Mátyás tér 15.)
Időpont: szeptember 18., 14 óráig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik