Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: borlélegeztető

A borok zamatának teljes eléréséhez okvetlenül fontos, hogy ne azonnal fogyasszuk a nedűt, hanem áttöltés után vagy a kitöltést követően hagyjuk azt fellélegezni.

Idő hiányában erre a többségnek nem nagyon lehet ideje, de szerencsére a Vinturi Wine Aerator készülék használatával nem is szükséges többé. Megspórolható a dekantálás nemes folyamata, a lélegeztető azonnal elegendő friss oxigénhez juttatja az üvegből kiöntött italt. Lényegében nagyobb felületen képes a bor a levegővel érintkezni a kiöntés közben.

Az eljárásnak köszönhetően a bor azonnal teljes aromáját nyújtja, megkímélve a fogyasztót a kellemetlen kesernyés mellékízektől is.

A készülék mellé állvány és szállítóalkalmatosság is jár, nehogy bepiszkolódjék két használat között, mindezt 12 ezer forintért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik