Élet-Stílus

Henin visszatér?

Két brüsszeli lap is azt állítja, hogy a belgák klasszis teniszezője, az olimpiai bajnok, hétszeres Grand Slam-győztes Justine Henin visszatér a profik közé.

A belga játékos tavaly májusban világelsőként vonult vissza, és bár akkor azt állította, döntése végérvényes és örök érvényű, a La Derniere Heure és Le Soir című lapok azt állítják, hogy Henin hamarosan újra ütőt ragad. A nevezett újságok szerint a korábbi világelső hamarosan hivatalosan bejelenti a visszatérését.

A lapinformációkra sem Henin weboldala, sem szóvivője nem reagált, de a 27 éves teniszező sem akart a a visszatéréséről beszélni, amikor a múlt hónapban erről kérdezték, de állítólag újra elkezdte az edzéseket, s rendelt 14 ütőt is, továbbá lemondott egy szerepet a következő színházi szezonra.

Henin visszatér? 1

Kim Clijsteres esete jó példa lehet a számára, honfitársa, Kim Clijsters ugyanis két és fél év után visszatérve megnyerte az amerikai nyílt bajnokságot, amihez Henin honlapján gratulált.

Henin 2003 és 2007 között hét Grand Slam-trófeát gyűjtött, Athénban olimpiai bajnok lett, s 117 hétig állt a női rangsor élén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik