Élet-Stílus

Szöknek a légiósok a pécsi kosárcsapattól

Vickie Johnson búcsúja után Simone Edwards személyében újabb légiós hagyta el önkényesen a MiZo Pécs női kosárlabdacsapatát - két nappal az MKB-Euroleasing Sopron elleni döntősorozat nyitánya előtt.

Kapcsolódó linkek:


kosarlabda.lap.hu
sport.lap.hu


A jamaicai center szerda este még megjelent az edzésen, ám csütörtök hajnalban angolosan távozott. „Szerda délután érkezett hozzám az információ, mely szerint Edwards barátnője megrendelt mára két repülőjegyet. Beszéltem a menedzserével, de ő nem tudott a kosaras utazási szándékáról. Edwards a szerdai edzés végén elköszönt a társaktól, majd felhívott és felelősségre vont, hogy miért állítok valótlant a helyfoglalása kapcsán, és hozzátette, nem kötelessége, hogy nekem bármilyen ténykedéséről beszámoljon” – idézte a klub honlapja Rózsa Gábor ügyvezetőt, aki még megjegyezte: Johnsonhoz hasonlóan Edwards felé sem volt tartozásuk.

A pécsiek jelezték Edwardsnak és menedzserének, hogy a távozása egyértelmű szerződésszegés, ami jogi következményeket von maga után. Egy nappal korábban az amerikai Vickie Johnson lépett le előzetes bejelentés nélkül, állítólag ő visszatért a tengerentúlra a WNBA-s San Antonio csapatához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik