Élet-Stílus

Hingis nem indul a Roland Garroson

A svájci Martina Hingis sérülés miatt nem vesz részt a május 28-án kezdődő francia nyílt teniszbajnokságon, a párizsi Roland Garroson – jelentették be a verseny szervezői.

Kapcsolódó linkek

tenisz.lap.hu
sport.lap.hu

A 26 éves egykori világelső, aki a négy GS-torna közül csak a francia fővárosban nem tudott még egyesben nyerni, csípősérülés miatt lépett vissza a viadaltól. Két alkalommal már játszott döntőt Párizsban Hingis, de 1997-ben és 1999-ben is a siker küszöbén bukott el.

A svájci klasszis utolsó Grand Slam tornáját még 1999-ben Melbourne-ben, az Australian Openen nyerte. 2002 visszavonult a versenyzéstől, de tavaly januárban visszatért, és abban az évben a negyeddöntőig jutott a Roland Garroson.

Hingishez hasonlóan biztosan nem indul a versenyen az orosz Jevgenyia Linyeckaja, aki személyes okokra hivatkozva fog hiányozni. A férfiaknál a thaiföldi Paradorn Srichaphan és a német Nicolas Kiefer egyaránt csuklósérülés miatt lépett vissza.

A férfiaknál a salakon verhetetlennek tűnő Rafael Nadal, a nőknél pedig Justine Henin próbálja megvédeni a címét a május 27-én kezdődő tornán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik