Élet-Stílus

Filkorék elverték a Manchester Unitedet (videó)

Az Internazionale nyerte meg a Manchester United vendégeként az olasz és az angol bajnok futballcsatáját. A Juventus Hamburgban kapott ki felkészülési meccsen.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu

A barátságos mérkőzésen rekordot jelentő 73 738 néző előtt lejátszott ManU–Inter meccsen a hazaiak mindvégig a kezdő tizenegyükkel küzdöttek, míg a milánói gárda nyolcszor is cserélt a második félidőben. A kék-feketék magyar középpályása, Filkor Attila a 77. perctől kapott játéklehetőséget a francia Olivier Dacourt helyett.

A vörösök elsősorban az első félidőben nyújtottak szokatlanul gyenge teljesítményt, hátul a Ferdinand–Vidic páros sokat hibázott, és ezt Luis Figo vezérletével a vendégek könyörtelenül kihasználták. A portugál veterán készítette elő az olaszok mind a három gólját, a nyáron igazolt David Suazo pedig kétszer köszönt be, nehéz helyzet elé állítva a tréner

Roberto Mancinit. Csatárposzton három kiemelkedő képességű játékos vár bevetésre: a hondurasi mellett Zlatan Ibrahimovic és Adriano pályázik a kezdőbe. A jelenlegi állás szerint a brazilnak van miért aggódnia.


Filkorék elverték a Manchester Unitedet (videó) 1

A kameruni Choupo-Moting gyõztes gólt szerzett a Juve ellen (AP)


A Hamburger SV együttese remekül futballozott az utolsó felkészülési mérkőzésén a bajnokság kezdete előtt. Huub Stevens csapata 1:0-ra legyőzte az olasz rekordbajnok Juventus együttesét. A németek teljesen megérdemelt győzelmet arattak, a győztes gólt a 86. percben a mindössze 18 éves Choupo-Moting szerezte. Jól sikerült a héten a Feyenoordtól igazolt Romeo Castelen debütálása, a 24 éves holland a jobb oldalon jó pár alkalommal okozott zavart a Juve-védelemben.

Barátságos mérkőzés:
Manchester United (angol)–Internazionale (olasz) 2-3
Gól:
Rooney (18.), Adriano (58., öngól), illetve Suazo (22., 35.), Ibrahimovic (27.)

Hamburger SV (német)–Juventus Turin (olasz) 1-0
Gól:
Choupo-Moting (86.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik