Élet-Stílus

Huszti gólt szerzett a Real ellen

Óriási meglepetésre a Bundesliga középcsapata, a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Hannover barátságos meccsen simán legyőzte a Real Madridot. A magyar középpályás szerezte a németek első találatát.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu

Hatalmas meglepetésre, ugyanakkor teljesen megérdemelten nyert 3-0-ra a Hannover a spanyol bajnok Real Madrid ellen. Huszti – akiről kiderült, hogy korábbi sérülése nem túl komoly – pályára léphetett a királyi együttes ellen, sőt, ő szerezte a Hannover első gólját. A 27. percben higgadtan használta ki a Real-védelem megingását.

A magyar válogatottból az év végéig száműzött középpályást a 62. percben cserélték le, így azt már a kispadról nézhette, amint kisvártatva a brazil Pepe Thorvardssonra lőtte a labdát, amely aztán a kapuba pattant. A találkozó végén még Lauth is betalált.


Huszti gólt szerzett a Real ellen 1

Huszti Szabolcsot ünnepelték a társak (sportard.wdr.de)



A Real Madrid a Casillas – Cicinho, Ramos, Cannavaro, Torres – De la Red, Diarra, Balboa, Bueno – Raul, Higuain tizeneggyel kezdte a mérkőzést, később Pepe, Granero és Saviola is beszállt – márpedig ezzel a csapattal is illett volna szorosabb eredményt elérni. Ugyanakkor szintén meglepő vereségbe szaladt bele a német Ligakupa-győztes Bayern München is, kedd este 3-1-re kapott ki a másodosztályú Kölntől. A bajorok vereségére magyarázatként szolgálhat, hogy Hitzfeld vezetőedző gyakorlatilag a tartaléksorát szerepeltette legutóbb, hiszen a Rensing – Lell, Demichelis, Van Buyten (Celozzi), Lahm (Jansen, Fürstner) – Ottl, Van Bommel – Sosa (Bopp), Kroos, Dos Santos – Wagner összeállítású együttest küldte a pályára. Az FA Kupa-győztes Chelsea, amely szombaton kikapott a skót Rangerstől, ezúttal 2-0-s győzelmet aratott a dán Bröndby ellen. A Cudicini (Cech) – Johnson, Ben-Haim, Carvalho, Ash. Cole (Hutchinson) – Mikel (Pizarro), Sidwell (Grant), Lampard (Cork) – Malouda (J. Cole), Drogba, Wright-Phillips (Sinclair) felállásban játszó londoniak góljait Drogba szerezte.

Barátságos mérkőzések
Érdekesebb eredmények:
Freiburg-Karlsruhe 3-0
VfR Aalen-Stuttgart 2-4
Bröndby-Chelsea 0-2
1. FC Köln-Bayern München 3-1
Hannover-Real Madrid 3-0
Bristol-West Bromwich 3-3
Coventry City-Espanyol 1-1
Everton-Werder Bremen 2-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik