Élet-Stílus

Elmarad egy Sziget-koncert

Elmarad a Sziget utolsó napjára tervezett Chris Cornell koncert. A Figyelőnet információi szerint kedden emiatt csúszik a nagyszínpad programja.

Gerendai Károly kérdésünkre elmondta, hogy a Soundgarden egykori énekes-gitáros frontembere hangszálprobléma miatt mondta le a fellépését. Hozzátette, az utolsó pillanataban már nemigen találnak helyette beugró zenekart, így valószínűleg csúszni fognak a programok. Chris Cornell háromnegyed nyolctól játszott volna.

A fesztivállal kapcsolatos hír, hogy a csütörtökön este megérkezett a Sziget kezdetektől számított négymilliomodik látogatója. A négymilliomodik látogató, Schmidt Ferenc, aki Kassáról érkezett feleségével. A fiatalember rendszeres fesztivállátogató, ezért nagy öröm volt számára az ajándék: egy örökös bérlet a Sziget Szervezőiroda rendezvényeire.

A csütörtök esti erős program ellenére az eső bizonyára sokakat visszatartott: összesen 48 ezer látogatója volt a rendezvénynek – írják a szervezők. A nulladik és az első nap is 50-50 ezer látogató járt a Szigeten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik