Élet-Stílus

Rafael Nadal szünetet tart

Néhány napra félreteszi ütőjét az idén harmadik Roland Garros-címét besöprő Rafael Nadal, aki a negyeddöntőben búcsúzott a londoni füvespályás tenisztornán. A spanyol játékos Mallorcán lazít.

Kapcsolódó linkek


tenisz.lap.hu
sport.lap.hu


„Szükségem van arra, hogy Mallorcán kikapcsolódjak egy kicsit, golfozzak, megnézzem a futballbajnokság hajráját és elmenjek szórakozni a barátaimmal. Egy ideig nem akarok teniszpályát látni” – mondta a 21 éves spanyol salakkirály, akit a világranglista 106. helyén álló francia Nicolas Mahut búcsúztatott a londoni füvespályás torna negyeddöntőjében.

„Nagyon igyekeztem, de nem játszottam valami jól. Persze nem vagyok elégedetlen, sőt, elvégre nem is olyan rossz eredmény számomra, hogy a négy közé jutottam ezen a viadalon” – jegyezte meg Nadal.

A spanyol játékos kedden tér vissza a szigetországba, ahol egy hete lesz teljesen ráhangolódni a gyors borításra. Nadal eddig háromszor indult Wimledonban, 2003-ban a harmadik, 2005-ben pedig a második fordulóban búcsúzott, tavaly viszont már a döntőig menetelt. A mérlege 9 győzelem, három vereség.

A wimbledoni torna június 25-én kezdődik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik