Élet-Stílus

Fábiánné újabb esélyt adott Janicsnak

Fábiánné Rozsnyói Katalin kijelentette: amennyiben a kétszeres olimpiai bajnok kajakos, Janics Natasa hétfőn 10 órakor megjelenik a szövetség által szervezett tatai edzőtáborozáson, akkor folytathatja nála a munkát.

Kapcsolódó linkek


kajak-kenu.lap.hu
sport.lap.hu


Fábiánné Rozsnyói Katalin ehhez hozzátette: ha Janics Natasa ismét csatlakozni akar a csoportjához, akkor el kell fogadnia, hogy ugyanolyan bánásmódban részesül, mint a többiek és nem lesz kivételezett helyzetben.

Janics áprilisban összeveszett a trénerrel, elhagyta a csoportot, azóta Szegeden végezte a munkát. Idén csak 200 méter egyesben indult a világversenyeken, ebben a számban sem az Európa-bajnokságon, sem a világbajnokságon nem talált legyőzőre.

Kiválásával ugyanakkor felbomlott a Kovács Katalinnal alkotott, Athénban aranyérmes és azt követően évekig verhetetlen párosuk is, mivel Fábiánné azt mondta: ő csak olyan egységet készít fel, amelynek tagjai nála készülnek. A mesteredző már májusban is adott egy, a mostanihoz hasonló ultimátumot Janicsnak, aki akkor nem élt a lehetőséggel, azaz nem jelentkezett újra az edzőnőnél.

Az MTI (is) szerette volna megtudni, hogy a sportoló mit szól a mostani helyzethez, ő azonban a kora esti órákig nem volt elérhető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik