Élet-Stílus

Talmácsi pszichológushoz megy

A 125-ös géposztály világbajnoki pontversenyében vezető Talmácsi Gábor pihenéssel tölti a záró, hétvégi valenciai futamig hátralévő napokat, és felkeresi pszichológusát.

Kapcsolódó linkek


motogp.lap.hu
sport.lap.hu




Talmácsi felkészüléséről Stefano Favaro, a nyolcadliteres géposztály vb-pontversenyében vezető klasszis menedzsere nyilatkozott.

„Vasárnap a családdal egy kedves barátnál voltunk Nógrádban. Kirándultunk, erdőt jártunk, pihentünk. A hétvégi verseny még véletlenül sem került szóba” – így az olasz menedzser, aki ehhez hozzátette: Talma ugyanúgy készül a Valenciai Nagydíjra, mint a korábbi futamaira. Talán csak annyi a változás, hogy a vasárnapi viadal végéig nem beszél senkivel a sajtó munkatársai közül.


Talmácsi pszichológushoz megy 1

Az mezõny élén (talma.hu)



Favaro elmondta még, hogy a magyar kentaur a ráhangolódás során semmit sem bíz a véletlenre. „Kedden elmegy pszichológusához, dr. Vura Mártához, hogy így is jobban felkészülhessen a döntőre” – jegyezte meg a menedzser. Az biztos, hogy Talmácsira feszült verseny vár vasárnap. Szerencsére ő van kényelmesebb helyzetben, tíz ponttal vezet csapattársa, a spanyol Hector Faubel előtt, így vasárnap könnyen az első magyar motoros világbajnok lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik