Élet-Stílus

Ronaldinho visszatér, Henry kidőlt

A hétvégén pihentetett Ronaldinho visszatért a Barcelona labdarúgócsapatába, vele ellentétben Thierry Henry viszont sérülés miatt kihagyja a katalánok Lyon elleni BL-meccsét.

Kapcsolódó linkek


spanyolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A francia támadó Recreativo Huelva elleni 3-0-ra megnyert szombati spanyol bajnoki találkozón sérült meg, a hátát és ágyékát fájlalja, ezért kihagyja a Barcelona keddi, Olympique Lyon elleni BL-találkozóját.

Henryt a Huelva ellen eredményes tinisztár, Bojan Krkic helyettesítheti. A korábban bordasérüléssel bajlódó Carles Puyol talán, a hétvégén pihentetett Ronaldinho viszont egész biztosan szerepet kap Lyonban.


Ronaldinho visszatér, Henry kidőlt 1

Roanaldinho pihent a hétvégén (Getty)


A brazil klasszis ugyan nevezték Recreativo Huelva elleni bajnokira, ám egy órával a mérkőzés előtt – nem kis meglepetésre – kihúzták a nevét a bevethető játékosok listájáról. A Barcelona közlése szerint Ronaldinho fáradság miatt maradt ki végül, és ezt a döntést a labdarúgó a szakmai és az orvosi stábbal közösen hozta meg.

A Barcelona jelenleg a harmadik helyen áll a Primera Divisiónban, ellenben a Bajnokok Ligája-csoportjában az élen tanyázik, s Lyonban már egy döntetlennel is bebiztosítja a legjobb tizenhat közé jutását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik