Élet-Stílus

MLSZ: egyeztetés a szurkolókkal

Pénteken egyeztettek egymással a szurkolók képviselői és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetői az idény előtt meghirdetett zérótoleranciáról. Az MLSZ vezetői kijelentették, hogy nyitottak mindenfajta olyan szurkolói észrevételre, amely egy egységes álláspont kidolgozását tenné lehetővé.

Kapcsolódó linkek


magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Az FTC Zrt. és a Ferencváros Szurkolók Szövetsége által kezdeményezett tárgyaláson az MLSZ részéről Kisteleki István elnök és Izsó Ignác, a jogi bizottság vezetője vett részt, míg a ferencvárosi szurkolók vezetői képviselték a debreceni, újpesti, kispesti és diósgyőri fanatikusokat is. A szövetség közlése szerint a felek megállapodtak a további, már konkrétumokon alapuló tárgyalásokban.


MLSZ: egyeztetés a szurkolókkal 1

Az MLSZ vezetõi javaslatokat várnak a szurkolóktól (MTI)


Kisteleki kérte, hogy a szurkolók képviselői terjesszék az MLSZ jogi bizottsága elé konkrét észrevételeiket, javaslataikat, s azokat az Izsó Ignác vezette testülettel közösen vitassák meg. A tervek szerint erre már decemberben sor kerülhet, s január végére megszülethet egy, a magyar labdarúgás érdekeit figyelembe vevő, mindenki számára elfogadható szabályozás, amelyet – eredményes egyeztetés esetén – a szövetség elnöksége februári ülésén, tehát a bajnokság tavaszi rajtja előtt szentesíthet – áll a szövetség közleményben.

Az MLSZ vezetői kijelentették, nyitottak mindenfajta olyan szurkolói észrevételre, mely egy közös álláspont kidolgozását tenné lehetővé. Ebben reményeik szerint a klubok hívei önmaguk számára tennék kötelezővé a rendteremtés, a nyugodt és biztonságos nézőtéri állapotok érdekében meghozott szabályok betartását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik