Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: design mobil a Porsche-től

Strapabíró alumínium és ásványi üveg a Porsche Design mobiltelefonja, amely nem csupán marketing akció a nagymúlttal rendelkező autógyártó számára: tele van olyan megoldásokkal ugyanis, amelyek még a legkomolyabb kütyü-rajongókat is lázba hozzák.

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:

Zeneileg is aktív kristályok
Almahéj a nappaliban
Zene aranyban, ébenfában


A Porsche mobilban is a megszokott filozófiát hozta: design és tudás. A telefonkészüléket sem csak formavilága miatt szeretik majd, tele van pakolva technikai megoldásokkal. Ilyen például a biztonságért is felelős újlenyomat olvasó szkenner csík, amely egyébként görgető-gombként is funkciónál. A telefon automatikusan bekapcsolja a 3,2 megapixeles autófókuszos, dupla LED világítással támogatott fényképezőgépet, ha oldalra fordítják. A készülék kijelzője 180 fokosan elforgatható, így könnyebb felvételeket készíteni. A Sagemmel együtt gyártott P’9521 137 gramm, 47x90x18 mm, és 1200 euró körüli áron lesz elérhető.



Csúcsfogyasztó: design mobil a Porsche-től 4

Nézze meg képgalériánkat!


Kövesse nyomon Csúcsfogyasztó rovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztórovat – a lap alján!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik