Élet-Stílus

Ferguson nem akar visszavonulni

Alex Ferguson, a Manchester United 65 éves menedzsere kijelentette, még mindig élvezi a munkáját, ezért nem is akar visszavonulni.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A 65 éves szakember, a futballvilág legsikeresebb edzője 21 éve ül a Manchester United kispadján, és egy nyilatkozatában megerősítette: egy jó ideig még ott is marad. Öt évvel ezelőtt egyébként már komolyan felmerült, hogy a skót menedzser nyugdíjba vonul, ám a döntését később megváltoztatta.

„Ha valaki olyan idős, mint én, gondolnia kell az egézségére is, de én nagyon jól vagyok. Néhány évvel ezelőtt már szóba hoztam, hogy esetleg abbahagyom, de ezzel hibát követtem el, éppen ezért nem tűzöm ki előre a visszavonulásom időpontját. Nagyon élvezem, hogy klasszis labdarúgókkal dolgozhatok együtt, eszem ágában sincs még felállni a kispadról – nyilatkozta Ferguson, aki csapataival 35 trófeát gyüjtött be rendkívüli edzői karrierje során.

Sikerének titkát a folyamatos önképzésben és a következetességben látja. Ferguson szerint a diadalmenet jövőre is folytatódhat. „Izgatottan várjuk az új szezont, a csapatunk egyre jobb és jobb lesz. Ráadásul a nyáron tovább erősödtünk” – jegyezte meg Ferguson, akinek az irányításával az MU tavaly megnyerte a bajnokságot, emellett a BL-ben az elődöntőig, az FA Kupában a döntőig jutott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik