Élet-Stílus

Wimbledon: Federer játék nélkül negyeddöntős

A négyszeres címvédő Roger Federer játék nélkül jutott a negyeddöntőbe, miután soros ellenfele, a német Tommy Haas hasizomsérülése miatt visszalépett a wimbledoni tornától.

Kapcsolódó linkek


tenisz.lap.hu
sport.lap.hu


A 13. helyen kiemelt Tommy Haas a nyolcaddöntőben a világelső és sorozatban négyszer győztes Roger Federerrel játszott volna a centerpályán.

„Nehéz szavakba önteni, milyen csalódott vagyok, hiszen Rogerrel játszhattam volna a szentélyben, márpedig az ilyen meccsekért érdemes űzni a teniszt. Nem tudom, mikor kapok újra egy ilyen lehetőséget, csak remélni tudom, hogy kárpótol a sors” – így Haas, aki amerikai Zack Fleishman, a cseh Tomas Zib és az orosz Dmitrij Turszunov legyőzésével jutott el odáig, hogy a világelső Ferererrel mérkőzhessen.

Egyébként a német játékos pályafutása során először játszhatott volna nyolcaddöntőt Wimbledonban. Miután visszalépett, az első helyen rangsorolt svájci klasszis játék nélkül jutott a legjobb nyolc közé, ahol a spanyol Juan Carlos Ferrero és a szerb Janko Tipsarevics párharc győztesével mérkőzik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik